home jongerencoaching jongerencoach breda
L-Banner Teun

Jongerencoach Breda e.o.

Jongerencoach voor Breda en omstreken

Als jongerencoach help ik jongeren en (jong)volwassenen die ergens vastlopen in hun leven in de regio Breda en Oosterhout

Herken je de volgende situaties?

Dan kan je misschien een jongerencoach gebruiken. Ik werk volgens een stappenplan zodat jij je leven kan leiden zoals dat bij jou past. Ik kan je helpen en samen lossen we het op.
Portret Allegorie jongerencoaching jongerencoach Breda

Verschillende oplossingen

Jongerencoach

Je weet niet wat bij jou past of wie je bent. Welke richting moet je op? Krijg je constant ruzie of loopt school niet goed? Waar ga jij nou gelukkig van worden? Het kan natuurlijk ook zijn dat er nooit iemand echt naar je luistert of je wil toch zo graag een goeie band met je ouders. Allemaal vragen die je kan beantwoorden met jongerencoaching.

Burnout jongerencoach

Je komt niet meer van de bank (of uit bed) en school of werk gaat niet meer. Je bent uitgeblust, slaapt slecht en hebt een kort lontje. Alleen al de gedachte dat je iets moet zorgt dat je haast in paniek raakt. Misschien hebt je last van stress en overzie je het allemaal niet meer? Dan is stress en burnout coaching beslist iets voor jou.

Maatwerk jongerencoach

Jij bent uniek en dat vraagt om een maatwerk coachingstraject voor jou. Je weet niet precies wat je nodig hebt maar weet wel dat je een jongerencoach kan gebruiken. Een coach die jouw begeleiding voor jouw situatie aanpast zodat jij echt geholpen kan worden. Dan is maatwerk coaching echt iets voor jou.

Trauma jongerencoach

Het lijkt alsof je een altijd aanwezig gevoel (of behoefte) hebt dat maar niet wordt opgelost. Heb je misschien een gevoelige plek? Het lukt je maar niet dat te veranderen en je weet niet hoe dat komt. Het kan zijn dat je nog onverwerkte jeugdtrauma’s hebt waardoor je nog steeds aan het overleven bent in plaats van leven. Dan is trauma coaching iets voor jou.

Oudercoach

Als ouder van een jongere is het leven wel heel ingewikkeld geworden. Dat lieve kind dat je had, lijkt nu van een andere planeet te komen. Ze schieten uit hun slof om niets (vind jij), doen ineens hele andere dingen die jij ze toch niet zo geleerd hebt. En hoe kan je in hemelsnaam met ze blijven praten? Speciaal voor ouders coach ik ouders met een puber.

Volwassenen coach

Je bent ouder dan 25, misschien zelfs de 60 al gepasseerd. Je bent op een punt in je leven dat je het allemaal niet meer precies weet. Wat wil je? Waar wil je naartoe? Zijn er zaken die je graag anders zou willen doen maar het lukt maar niet? Je hebt van alles geprobeerd het te veranderen maar je komt er maar niet doorheen. Dan is volwassenen coaching iets voor jou.

jongvolwassenen pubers puber jongvolwassene jongvolwassenen pubers puber jongvolwassene jongvolwassenen pubers puber jongvolwassene tiener tiener tieners tieners Jongerencoach Breda