Jongerencoaching voor Breda e.o.

Jongerencoach, -counselor en psychotherapeut

Hulp voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 25 jaar die vastlopen, het even niet meer weten of die het niet meer lukt er zelf uit te komen
Hulp voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 25 jaar die vastlopen, het even niet meer weten of die het niet meer lukt er zelf uit te komen

Herken je de volgende situaties?

Of: Ooit heb je een keuze gemaakt voor een opleiding, of voor juist geen opleiding. Hoe dan ook, je doet nu iets of helemaal niets. Of dat nu lang geleden is, of kort geleden: het maakt niet uit als je hulp nodig hebt. Dat komt omdat je NU op een punt bent dat je eigenlijk wel wil weten hoe je verder moet. Omdat het in jouw leven niet om “moeten” hoort te gaan, kan je met hulp opzoek wat je wil en wat bij je past.
coach coaching breda
Dan kan je misschien hulp gebruiken. Ik werk volgens een stappenplan zodat jij je leven kan leiden zoals dat bij jou past. Ik kan je helpen en samen lossen we het op.

Ouders van pubers

Als ouder van een jongere is het leven wel heel ingewikkeld geworden. Dat lieve kind dat je had, lijkt nu van een andere planeet te komen. Ze schieten uit hun slof om niets (vind jij), doen ineens hele andere dingen die jij ze toch niet zo geleerd hebt. En hoe kan je in hemelsnaam met ze blijven praten? Speciaal voor deze ouders coach ik ouders met een puber.
Als je wat meer algemeen wat wil lezen over jongerencoaching, kan je ook een kijkje nemen op de blog pagina. Hier staan filmpjes, links naar artikelen, blogs en columns over alle aspecten van coaching.
oplossingsgericht coach coaching breda

Jongerencoach

Je weet niet wat bij jou past of wie je bent. Welke richting moet je op? Krijg je constant ruzie of loopt school niet goed? Waar ga jij nou gelukkig van worden? Het kan natuurlijk ook zijn dat er nooit iemand echt naar je luistert of je wil toch zo graag een goeie band met je ouders. Allemaal vragen die je kan beantwoorden met jongerencoaching.

Maatwerktraject voor jongeren

Jij bent uniek en dat vraagt om een maatwerktraject voor jou. Je weet niet precies wat je nodig hebt maar weet wel dat je een jongerencoach kan gebruiken. Iemand die jouw begeleiding voor jouw situatie aanpast zodat jij echt geholpen kan worden. Dan is een maatwerktraject echt iets voor jou.

Burnout coaching

Je komt niet meer van de bank (of uit bed) en school of werk gaat niet meer. Je bent uitgeblust, slaapt slecht en hebt een kort lontje. Alleen al de gedachte dat je iets moet zorgt dat je haast in paniek raakt. Misschien hebt je last van stress en overzie je het allemaal niet meer? Dan is stress en burnout coaching beslist iets voor jou.

Trauma begeleiding voor jongeren

Het lijkt alsof je een altijd aanwezig gevoel (of behoefte) hebt dat maar niet wordt opgelost. Heb je misschien een gevoelige plek? Het lukt je maar niet dat te veranderen en je weet niet hoe dat komt. Het kan zijn dat je nog onverwerkte jeugdtrauma’s hebt waardoor je nog steeds aan het overleven bent in plaats van leven. Dan is trauma begeleiding iets voor jou.