Diensten en tarieven

Welke diensten kan ik je bieden?

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching, counseling en psychotherapie.
Van een volledig traject tot een eenmalig gesprek
Je kan terecht voor verschillende soorten coaching, counseling en psychotherapie.
Van een volledig traject tot een eenmalig gesprek

Diensten en tarieven

Trajecten kunnen zowel bij mij in de praktijk als met e-coaching / online. Dat geldt voor alle mogelijke coaching, counseling en psychotherapie.
Het tarief voor àlle soorten sessies is € 97,50*. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we ongeveer 6 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Wanneer je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier. Controleer altijd nog zelf je polis!
Voor burnout coaching bij jongeren geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 sessies nodig om te herstellen. Bij de kennismaking kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor hetzelfde tarief als bij de losse sessies.
Kom je specifiek voor trauma begeleiding voor jongeren, dan gaan we eerst beginnen met (ongeveer) een uur. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief als voor losse sessies. Het kan zijn dat je meer tijd wil voor je sessie. Dan zorgen we dat we elke sessie iets meer tijd nemen voor de begeleiding. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger: € 145,-*. Een combinatie tussen losse sessies en trauma sessies kan natuurlijk altijd. Afhankelijk van hoe lang we de sessie hebben gepland, krijg je een factuur voor een losse sessie of een trauma sessie.
Naast op jouw traject, kunnen we aanvullend 1 of 2 sessies met jou en je ouders doen. Deze sessies kosten hetzelfde als de losse sessies.
Speciaal voor ouders van jongeren: Kom je met z’n tweeën? Dan is mijn ervaring dat we meer tijd nodig hebben dan wanneer je in je eentje oudercoaching wilt krijgen. Wil je oudercoaching in je eentje? Dan zijn de kosten hetzelfde als voor de losse sessies. Wil je samen met je partner oudercoaching krijgen (dat is aan te raden) dan zorgen we dat we elke sessie 1,5 uur de tijd hebben. Hiervoor kost een sessie € 145,-*. Een combinatie tussen losse sessies voor jezelf en sessies samen met je partner kan natuurlijk altijd als je tussendoor even een-op-een wil praten.
tarieven diensten jongerencoaching jongerencoach breda
diensten tarieven Allegorie coaching coach breda

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen. De meeste verzekeraars vergoeden dan rond de € 40,- per sessie. Dat kan een losse sessie zijn of een sessie van 1,5 uur.
Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op de website van CAT Collectief. Controleer àltijd je eigen verzekering!
diensten tarieven Allegorie coaching coach breda

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. Waarom je op mijn facturen soms “counseling” in plaats van “coaching” als code terugvindt, kan je hier lezen. De prestatiecodes die ik mag hanteren zijn:
Waarom is dit handig voor jou om te weten? Als je wil kijken of je verzekering mijn coaching vergoedt, zijn deze codes belangrijk om te weten.

Fysieke ondersteuning

Ik ben actief in de regio rond Breda vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Is dat te ver weg voor jou? Alle begeleiding kan ook online via e-coaching.
Ondersteuning op werk, school of thuis kan ik je ook aanbieden. Als jongerencoach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken is hetzelfde als bij de reguliere sessies, binnen de regio Breda en als je een traject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.
regio coach coaching breda
regio coach coaching breda
sitemap coach coaching breda

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over mijn handelen, kan je die bij mij aangeven en kijken we of er samen uit kunnen komen. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je gebruikmaken van de Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht. Als therapeut val ik onder deze wet via de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de GAT kijk hier. Voor het geschillen- en tuchtreglement kijk hier.
sitemap coach coaching breda