06 -30 04 22 64 [email protected]

Tegen welke tarieven kan ik je helpen?

Je kan terecht voor verschillende soorten diensten en tarieven. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Diensten coaching

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je. Jij mag kiezen welke het beste bij jou past.

  • Losse sessies. Het tarief voor een coachingssessie is €92,50 *. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we 5 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Mits je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier.
  • Een vast pakket. Voor een volledig coachingstraject geldt een vast tarief van €540,- *. Je komt dus niet voor verrassingen te staan als we langer bezig zijn. We hebben dan 6 sessies waaronder een intakegesprek. Dit tarief geldt per hulpvraag! Wanneer je vergoeding kan krijgen van je verzekeraar krijg je 6 losse facturen van €90,- *. Als je aan het einde een nieuwe hulpvraag hebt, kan je dit pakket aanvullen met enkele losse sessies.
  • Laat je ouders meehelpen. Dit is een pakket waarbij ik met jou 5 sessies heb en 2 sessies met jouw ouders (en jou als je dat wil). Voor dit traject van totaal 7 sessies geldt een tarief van €630,- *.
  • Burnout. Voor burnout coaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 sessies nodig om te herstellen. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor een tarief van €90,- * per sessie.
Allegorie jongerencoaching Breda professionele jongerencoach diensten vergoed stress burn-out coachingsmethode coachingstraject coachingspraktijk

Voor scholieren en studenten die zelf de kosten moeten dragen, geldt standaard een korting van 10%

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen.

Verzekeraars

Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars.

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. De officiële omschrijving van elke code kan je hier vinden. De prestatiecodes die ik hanteer zijn:

  • 24506 Counseling
  • 24511 Integratieve psychotherapie
Allegorie jongerencoaching Breda professionele jongerencoach diensten vergoed stress burn-out coachingsmethode coachingstraject coachingspraktijk

Regionale ondersteuning waar nodig

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op lokatie.

Ondersteuning

Ondersteuning op werk, school of thuis kan ik je ook aanbieden. Als jongerencoach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken is €75,-* per uur binnen de regio Breda en als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Allegorie jongerencoaching Breda professionele jongerencoach diensten vergoed stress burn-out coachingsmethode coachingstraject coachingspraktijk

*Alle prijzen zijn inclusief eventuele reiskosten en inclusief BTW

"Your time is limited, don't waste it living someone else's life"

- Steve Jobs -