Allegorie jongerencoaching jongerencoach Breda tarieven
Banner LauraB

Tarieven en diensten

Welke diensten kan ik je bieden?​

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching.
Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Diensten en tarieven

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je. Je kan kiezen welke het beste bij jou past.
 • Losse sessies

  Het tarief voor alle soorten coachingssessies is €92,50*. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we ongeveer 6 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Mits je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier.

 • Laat je ouders meehelpen

  Naast op jouw coachingstraject, kunnen we aanvullend 1 of 2 sessies met jou en jouw ouders doen. Deze sessies met je ouders kosten dan €90,-* per sessie.

 • Oudercoaching

  Kom je met z'n tweeën? Dan is mijn ervaring dat we meer tijd nodig hebben dan wanneer je alleen oudercoaching wilt krijgen. Wil je oudercoaching in je eentje? Dan zijn de kosten hetzelfde als voor de losse sessies: € 92,50*.
  Wil je samen met je partner oudercoaching krijgen (het is wel aan te raden) dan zorgen we dat we elke sessie 1,5 uur de tijd hebben. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger namelijk €140,-*. Een combinatie tussen losse sessies en ouder sessies kan natuurlijk altijd als je tussendoor even een-op-een wil praten.

 • Trauma coaching

  Kom je specifiek voor trauma coaching, dan gaan we eerst beginnen met een uur. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief als voor losse sessies. Het kan zijn dat je meer tijd wil voor je sessie. Dan zorgen we dat we elke sessie iets meer tijd nemen voor de coaching. We zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig. Hierdoor zijn de kosten per sessie hoger: €140,-*. Een combinatie tussen losse sessies en trauma sessie kan natuurlijk altijd. Afhankelijk van hoe lang we de sessie hebben gepland, krijg je een factuur voor een losse sessie of een trauma sessie.

 • Burnout jongerencoaching

  Voor burnout jongerencoaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 sessies nodig om te herstellen. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor een tarief van €92,50* per sessie.

Diensten jongerencoaching jongerencoach Breda

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen.
Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars. Let even op: dit overzicht is tijdelijk niet beschikbaar bij CAT. Via deze link kan je een overzicht voor 2021 vinden. Voor verdere informatie kan je op de website van CAT Vergoedbaar kijken.

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. Waarom je op mijn facturen soms “counseling” in plaats van “coaching” als code terugvindt, kan je hier lezen. De prestatiecodes die ik mag hanteren zijn:
Vergoeding jongerencoaching jongerencoach Breda

Regionale ondersteuning waar nodig

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op lokatie.

Ondersteuning op werk, school of thuis kan ik je ook aanbieden. Als jongerencoach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken is €90,-* per uur binnen de regio Breda en als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Regionaal jongerencoaching jongerencoach Breda

Trauma coaching

Speciaal voor jongeren heeft Allegorie jongerencoaching ook trauma coaching: ben je gepest in het verleden? Zijn je ouders gescheiden?

Lees verder over trauma coaching

Coaching voor ouders

Ook je ouders kunnen soms best hulp gebruiken. Als ouder van een jongere of puber is het namelijk best pittig. Kom weer in contact met elkaar

Lees verder over oudercoaching

Burnout jongerencoaching

Ook jongeren kunnen last hebben van chronische stress en zelfs burnout. Het zorgt dat je niet kan doen wat je wil doen. Het is goed te behandelen met coaching. Meer weten?

Lees verder over burnout jongerencoaching

Waarom zou je mij kiezen?

Jongerencoaching werkt alleen als je een klik hebt met je coach. Meer weten wie ik ben en hoe ik coach?

Lees verder over mij