Welke tarieven en diensten kan ik je bieden?​

Je kan terecht voor verschillende soorten coaching diensten en tarieven. Van een volledig coachingstraject tot een eenmalig gesprek

Diensten en tarieven

    • Losse sessies. Het tarief voor een coachingssessie is €92,50 *. Hiervoor krijg je een sessie van ongeveer een uur waarin je je verhaal kwijt kan, tools en opdrachten krijgt. Normaal gesproken hebben we 5 sessies nodig om te komen tot het punt waarop jij het helemaal zelf kan en je mij niet meer nodig hebt. Mits je aanvullende verzekerd bent bij bepaalde zorgverzekeraars kan je een deel van de kosten vergoed krijgen. Welke zorgverzekeraars? Kijk dan hier.
    • Laat je ouders meehelpen. Naast op jouw coachingstraject, kunnen we aanvullend 1 of 2 sessies met jou en jouw ouders doen. Deze sessies met je ouders kosten dan €90,-* per sessie.
    • Burnout. Voor burnout coaching geldt een ander tijdspad. Een burnout kan je niet wegwerken in 6 sessies. Dit is helaas een lang traject dat vooraf niet in te schatten is en voor iedereen anders kan zijn. Soms heb je 10 sessies nodig om te herstellen. Bij de intake kan ik een inschatting maken van hoe lang we waarschijnlijk bezig zullen zijn. Gaan we aan de slag met burnout coaching dan geldt daarvoor een tarief van €90,- * per sessie.
Ik heb verschillende mogelijkheden voor je. Je kan kiezen welke het beste bij jou past.
Allegorie jongerencoaching jongerencoach Breda

(Deels) vergoed door zorgverzekeraar

Omdat ik CAT level 3 therapeut ben, worden de diensten als psychosociale hulpverlening of integratieve therapie (gedeeltelijk) vergoed voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen.
Een actueel overzicht van verzekeraars die aanvullend vergoeden, kan je terugvinden op het CAT overzicht verzekeraars.

Prestatiecodes

Verzekeraars werken met prestatiecodes om de kosten te vergoeden. De officiële omschrijving van elke code kan je hier vinden. De prestatiecode die ik hanteer zijn:
    • 24506 Counseling
    • 24511 Integratieve psychotherapie
Allegorie jongerencoaching jongerencoach Breda

Regionale ondersteuning waar nodig

Ik ben actief in regio rond Breda en werk vanuit mijn praktijk aan huis in Teteringen. Bij ondersteunende gesprekken kom ik op lokatie.
Ondersteuning op werk, school of thuis kan ik je ook aanbieden. Als jongerencoach kan ik aanschuiven bij gesprekken waar jij steun bij kan gebruiken (mocht je dat willen). Het tarief voor deze gesprekken is €75,-* per uur binnen de regio Breda en als je een coachingstraject hebt bij mij. Deze gesprekken kunnen eveneens (deels) worden vergoed door je zorgverzekeraar.
Allegorie jongerencoaching jongerencoach Breda
*) Voor particulieren geldt: per hulpvraag inclusief reiskosten (binnen het genoemde gebied) en inclusief BTW.
Voor bedrijven is de genoemde prijs exclusief reiskosten en exclusief BTW.