blog jongerencoaching jongerencoach breda

Media en blogs

Media en blogs
Media en blogs

Blogs, leesvoer en video's

Voor de liefhebbers regelmatig wisselende verschillende blogs, video’s en leesvoer

Video's

Een prachtige (muziek)video die aangeeft wat het effect is van muziek bij het verwerken van heftige gebeurtenissen. Deze video is de winnaar van een wedstrijd om muziek van Hans Zimmer in een clip te verwerken.
Hieronder een aantal video’s van Berthold Gunster. Berthold is bekend van Omdenken. Bij Omdenken gaat het erom anders naar situaties te kijken.
Psycho2Go heeft een aantal mooie animaties gemaakt waarin de effecten van communicatie door ouders bepalend is voor de ontwikkeling van kinderen. Deze video is er eentje van.
In de film Rocketman (2019) over het leven van Elton John, zit een scene die heel goed aangeeft hoe trauma coaching werkt.
Een eenvoudige uitleg over hoe stress bij jongeren werkt en wat je kan doen om de stress binnen de perken te houden. De animatie is gemaakt in opdracht van Augeo Foundation en Stichting Kinderpostzegels Nederland.
Wil je naar aanleiding van deze filmpjes meer weten over alle mogelijkheden die ik aanbied, kijk dan op deze verzamelpagina of klik in het menu.

Blogs en columns

Puber straffen jongerencoaching

Zoeken naar straf

Het voordeel (of nadeel) om als zelfstandige een praktijk te hebben, is dat je voor een groot deel afhankelijk bent van vindbaarheid op Google. Bijhouden waarop gezocht wordt is dan

Lees verder »
begrip jongerencoaching jongerencoach breda

Een beetje begrip graag

Ik keek nooit naar de reacties onder artikelen op Facebook. Totdat corona ons land binnentrok. Niet dat ik mij nu ineens wel interesseer voor de reacties onder allerlei artikelen. Ik

Lees verder »
Een overzicht van àlle blogs en columns vind je hier.