blog jongerencoaching jongerencoach breda
L-Banner Loeki

Blogs en video's

Blogs, leesvoer en video's

Voor de liefhebbers regelmatig wisselende verschillende blogs, video’s en leesvoer

Video's

Hieronder een aantal video’s van Berthold Gunster. Berthold is bekend van Omdenken. Bij Omdenken gaat het erom anders naar situaties te kijken.
Psycho2Go heeft een aantal mooie animaties gemaakt waarin de effecten van communicatie door ouders bepalend is voor de ontwikkeling van kinderen. Deze video is er eentje van.
In de film Rocketman (2019) over het leven van Elton John, zit een scene die heel goed aangeeft hoe trauma coaching werkt.
Een eenvoudige uitleg over hoe stress bij jongeren werkt en wat je kan doen om de stress binnen de perken te houden. De animatie is gemaakt in opdracht van Augeo Foundation en Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Blogs en columns

Coaching voor ouders

Ook je ouders kunnen soms best hulp gebruiken. Als ouder van een jongere of puber is het namelijk best pittig. Kom weer in contact met elkaar

Lees verder over oudercoaching

Burnout jongerencoaching

Ook jongeren kunnen last hebben van chronische stress en zelfs burnout. Het zorgt dat je niet kan doen wat je wil doen. Het is goed te behandelen met coaching. Meer weten?

Lees verder over burnout jongerencoaching

Trauma jongerencoaching

Speciaal voor jongeren heeft Allegorie jongerencoaching ook trauma coaching: ben je gepest in het verleden? Zijn je ouders gescheiden?

Lees verder over trauma jongerencoaching

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je weten waar je mij kan vinden? Neem dan gerust contact op

Lees waar en hoe je mij kan vinden